Oglasi

Iznajmljuje se poslovni prostor u centru grada na tri etaže sa podrumom i terasom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prostor za iznajmljivanje nalazi se na adresi M.S. Serdarevića bb (44°11’59.2″N 17°54’43.1″E) na izuzetno dobroj lokaciji u centru grada i ima ulaz i sa ulice M.S. Serdarevića i ulice Bulevar Ezhera Eze Arnautovića.

Prostor je potpuno renoviran sa renoviranim toaletom za muškarce i žene i uknjižen pod k.č.879/1 KO Zenica II i to svaki sprat zasebno (prizemlje 42,06 m2, prvi sprat 43,77 m2 i potkrovlje 29,82 m2).

Pored toga, poslovni prostor posjeduje i podrum površine cca 40 m2 i terasu. Posjeduje priključak dvofazne i trofazne struje, grijanje, vodu.

Pored svega, obzirom na veoma dobru lokaciju moguće je i postavljanje reklame sa obe strane poslovnog prostora, te mogućnost postavljanja ljetne bašte ispred prostora i na terasi.

Trenutna namjena prostora je ugostiteljstvo, ali je prostor izuzetno pogodan za kancelarijski prostor i sve uslužne djelatnosti, uz mogućnost različitih namjena po spratovima, jer je svaki sprat zasebno uknjižen.

Prostor se izdaje bez ugostiteljskog namještaja sa fotografija.

Tražimo pouzdanog partnera u cilju izdavanja na duži vremenski period.

Za sve dodatne informacije: 063/799 -268 i  http://www.olx.ba/artikal/52277112.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno