Zenica

Izmjene režima saobraćaja – Londža i Talića brdo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Izmjene režima saobraćaja – Londža i Talića brdo  – Izvršna agencija za realizaciju projekta GGM-a i Grad Zenica obavještavaju javnost,učesnike u saobraćaju i privredne subjekte da je od četvrtak 23.06.2016.godine od 8:00 sati planiran početak radova na rekonstrukciji ulice Londža i raskrsnice ulica Talića brdo i Londža ( kod objekta robna kuća „Bosanka“ ).

Pomenuti radovi iziskuju promjene režima saobraćaja kako slijedi:

-do četvrtka 23.06.2016.godine do 8:00 časova potrebno je ukloniti sva parkirana vozila sa platoa “Uglovnica“ i sa kolovoza ulice Lonđa na potezu raskrsnice ulica Talića brdo i Londža ( kod objekta robna kuća „Bosanka“ ) do ukrštanja ulica Lonđa i Muftije Šemse Kadića.

-do petka 24.06.2016.godine do 8:00 časova potrebno je ukloniti sva parkirana vozila sa kolovoza ulice Londža na potezu ukrštanja ulica Londža i Muftije Šemse Kadića – kružna raskrsnica „Drveni most“.

-Sva vozila koja ne budu uklonjena sa pomenutih lokacija do termina početka radova biti će uklonjena o trošku vlasnika vozila.
-u prvoj fazi radova saobraćaj će biti organiziran uz privremenu gradilišnu signalizaciju,regulaciju saobraćaja uz naizmjenično propuštanje i povremene obustave.

-Strogo se zabranjuje svako neovlašteno zaustavljanje i parkiranje u pomenutim ulicama za vrijeme trajanja radova.

Izmjena režima saobraćaja stupa na snagu od četvrtaka 23.06.2016 od 8:00 sati i traje do slijedeće faze radova ,o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena.

Izvršna agencija za realizaciju projekta GGM-a i Grad Zenica mole za razumjevanje i apeluju na učesnike u saobraćaju da maksimalno poštuju privremenu gradilišnu signalizaciju i izbjegavaju pomenute dionice odnosno da maksimalno koriste alternativne putne pravce.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno