Nesreće

Između Ponirka i Novog Vranduka: mještani primjetili leš koji pluta Bosnom, te ga izvukli na obalu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Između Ponirka i Novog Vranduka: mještani primjetili leš koji pluta Bosnom, te ga izvukli na obalu – Na lokalitetu obale rijeke Bosne, između naselja Ponirak i Novi Vranduk, desetak kilometara nizvodno od Zenice, večeras je pronađen leš muške osobe. Kako su Zenicablogu potvrdili mještani, nedaleko od kuće M.S., oko 500 metara od tzv. Plavog mosta, pronađeno je tijelo koje je nakon uviđaja prebačeno u Službu za patologiju Kantonalne bolnice Zenica, radi obdukcije.

U skorije vrijeme je na području uzvodno od mjesta gdje pronađen leš, prijavljen nestanak je jedne muške osobe, o čemu smo pisali ranije NA OVOM LINKU. Obdukcijom će se pokušati utvrditi neposredan uzrok smrti, kao i identitet, rečeno nam je u policiji.

-Leš smo uočili malo niže od naše kuće. Primjetili smo da tijelo pluta rijekom, pratili ga neko vrijeme, kad smo vidjeli da ga struja neće voditi ka obali, A.H. i ja smo ušli u vodu, zaplivali i izvukli ga na obalu, kazao je za Zenicablog mještanin A. S.

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno