Nogomet

Izjava Daria Damjanovića pred utakmicu sa Radnikom iz Hadžića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometaši Čelika će u Hadžićima u okiru 17. kola Prve lige FBiH odigrati utakmicu protiv ekipe Radnika. Pred sutrašnju utakmicu, pismenim putem se obratio šef stručnog štaba Dario Damjanović.

”Poslije jako teške utakmice protiv Stupčanice koju smo odigrali vrlo dobro te izvukli pozitivan rezultat, bez obzira na okolnosti u kojima se nalazimo, idemo u goste Radniku koja je jedna stvarno dobra i perspektivna ekipa. Ekipa iz Hadžića je na Bilinom polju prošle godine također izvukla pozitivan rezultat. Šta se dešavalo na terenu ili van terena me apsolutno ne zanima, ono što me zanima je da igrači i mi svi zajedno odigramo utakmicu onako kako znamo i da od početka ponovimo drugo poluvrijeme kao što smo uradili protiv Stupčanice te da se vratimo kući sretni i zadovoljni”, rekao je Damjanović.

Čelik će utakmicu protiv Radnika odigrati na Gradskom stadionu Hadžići sa početkom od 15:00 sati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno