Politika

IZBORI 2018. – Plaćeno oglašavanje političkih subjekata na Portalu Zenicablog

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

IZBORI 2018. – Plaćeno oglašavanje političkih subjekata na Portalu Zenicablog – U skladu sa Izbornim zakonom BiH i Pravilnikom o medijskom predstavljanju političkih subjekata u periodu od dana raspisivanja do dana održavanja izbora, portal ZENICABLOG će u periodu predizborne kampanje (7.9.-6.10.2018.) omogućiti političkim subjektima da naruče i plate objavu promotivnog banera vidljivog na Naslovnoj i svim stranicama vijesti, koji će klikom voditi na sadržaj koji odredi tražilac/naručilac.

Kao i do sada, obavještenja političkih subjekata u vidu press izjava sa fotografijama i linkom ili embedom – “prijenosom” video sadržaja press konferencija, saopćenja i objava, biće objavljivani BESPLATNO BEZ OBZIRA da li politički subjekt naručio i platio baner ili ne.  Pravo na objave besplatnog objavljivanja članaka, ali i plaćenog objavljivanja banera imaju mediji koji su registrovani za bilo koji nivo vlasti u BiH, a broj banera koji jedan subjekt može zakupiti je neograničen.

PREUZMITE OVDJE dokument o mogućnosti plaćenog oglašavanja. Slanjem na poznate email adrese stranaka u Zenici i ZDK, kao i ovom objavom, ispunjavamo svoje obaveze o oglašavanju plaćenog marketinškog pojavljivanja na portalu u predizborno vrijeme.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno