Zabava

“Izazov života” od sutra u kinima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zadovoljstvo nam je u ime distributerske kuće Una film najaviti da neodoljivu i uzbudljivu avanturu “IZAZOV ŽIVOTA” (ARTHUR THE KING) od SUTRA možete pogledati u bh. kinima. Emotivno putovanje koje veliča timski duh i pravo prijateljstvo, film nakon kojeg ćete izaći iz kino dvorane sa smiješkom na licu, a ako ste ljubitelj životinja – plakat ćete od sreće.

O FILMU:

Tokom deset dana i 435 milja, neraskidiva veza se stvara između profesionalnog avanturističkog trkača Michaela Whitea (Mark Wahlberg), i uličnog psa saputnika koji dobija ime Artur. Ova adrenalinska avantura prati Michaela, čiji je jedini cilj postati svjetski prvak u avanturističkim trkama. Izuzetno zahtjevan sport odvija se u divljini, tokom šest dana i noći, na nekim od najtežih terena na svijetu gdje timovi trče, voze biciklo, penju se i voze kajak!

Zasnovan na nevjerovatnoj istinitoj priči, ARTHUR THE KING prati Whitea, koji očajnički želi posljednju šansu za pobjedu i koji ubjeđuje sponzora da podrži njega i tim sportista (Simu Liu, Nathalie Emmanuel i Ali Suliman) na Svjetskom prvenstvu u avanturističkim trkama u Dominikanskoj Republici. Tokom utrke, tim susreće lutalicu Arthura, psa koji postaje neizostavan član tima. Kada su im rekli da će biti diskvalifikovani ako pokušaju povesti Arthura na kajaku, Michael i njegov tim biraju vjernost nad pobjedom, riskirajući eliminaciju.

Ova odluka potiče Michaela na razmišljanje o pravim vrijednostima života. Utrka postaje put preživljavanja kako bi Arthur stigao do sigurnosti, otkrivajući dublje, dušom ispunjavajuće istine za Michaela.

Trailer filma pogledajte na linku:Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno