Biznis

Iz Tuzle za Beč avionom već od 19 eura

Iz Tuzle za Beč avionom već od 19 eura
Iz Tuzle za Beč avionom već od 19 eura
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Iz Tuzle za Beč avionom već od 19 eura – Nakon jeftinih letova prema Švedskoj, Njemačkoj, Belgiji, sa Međunarodnog aerodroma Tuzla moći ćemo letiti i za Beč. Od 21. decembra 2015. godine startuju letovi na relaciji Beč-Tuzla-Beč, a koji će prema rasporedu letenja saobraćati svakog ponedjeljka i srijede, po cijenama već od 19 eura.

Za sve vas koji niste do sada rezervisali svoje mjesto možda je vrijeme da to uradite. Iz kompanije MySky javljaju da se kapaciteti pune svakim danom i da su zadovoljni reakcijom putnika iz Beča i iz Tuzle. MySky će tako građanima omogućiti dva leta sedmično, tj. svakog ponedjeljka i srijede.

Putnici će svoje karte moći kupiti preko web stranice www.mysky.ba, po cijeni već od 19 eura, a na kojoj su im dostupne i ostale informacije vezane za rad i i dalji razvoj pomenute bh. kompanije. Na web stranici kompanije možete rezervisati svoj let i već od 21.decembra posjetiti Beč, svoje prijatelje ili jednostavno priuštiti sebi trenutke zadovoljstva u gradu gdje se na najljepši način spaja moderno i tradicionalno, doživljavaju najljepši trenuci Božićnih i novogodišnjih praznika.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno