Biznis

Iz predostrožnosti dm povlači proizvod “dmBio rižni krekeri, malina, 8+ mjeseci, 35g”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

S ciljem zaštite potrošača, dm drogerie markt d.o.o. iz predostrožnosti iz prodaje povlači proizvod „dmBio rižni krekeri, malina, 8+ mjeseci, 35 g“. Povlačenje se isključivo odnosi na proizvod s rokom trajanja 04.06.2024. i brojem šarže „NL157“. Rok trajanja i broj šarže istaknuti su na poleđini pakovanja.

Razlog povlačenja: Ne može biti isključeno da pojedina pakovanja proizvoda s gore navedenim rokom trajanja mogu sadržavati aflatoksine. Isti mogu uticati na zdravlje ukoliko ih se konzumira duži vremenski period. Aflatoksini su metabolički proizvodi koje formiraju različite vrste gljiva.

Sve kupce koji su već kupili proizvod s navedenim brojevima šarže i rokovima trajanja dm poziva da isti prestanu koristiti te da, otvoren ili neotvoren, vrate u njima najbližu dm prodavnicu, gdje će dobiti povrat novca i bez predočenja računa.

„Kvalitet proizvoda i sigurnost kupaca za nas je od velike važnosti. Žalimo zbog ovog događaja i našim kupcima se izvinjavamo zbog nastalih neugodnosti ali i zahvaljujemo na razumijevanju“, poručili su iz dm-a te dodaju da se u slučaju pitanja kupci mogu obratiti odjelu Nabave kompanije na kontakt telefon: 033 778 300.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno