Zenica

Iz Kasarne na Bilmišću u Zenici: Pripadnici Oružanih snaga BiH krenuli ka graničnim prijelazima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pripadnici Oružanih snaga BiH danas će biti raspoređeni na brojnim graničnim prelazima. Kako je najavio zamjenik ministra odbrane Mirko Okolić, prvi granični prelazi na kojima će biti raspoređeni pripadnici OSBiH su Brod, Gradiška i Šamac, ali se u toku dana očekuje da će vojska biti na graničnim prelazima i u FBiH.

– Mi ćemo moći ispuniti zahtjeve i daćemo koliko bude bilo potrebno šatora. Sigurno će biti dovoljno kapaciteta i šatori će moći da prime sve one koji budu upućeni u karantin. Ukoliko budu potrebna dodatna sredstva, šatori i kreveti, udovoljićemo tim zahtjevima – naglasio je Okolić.

Pripadnici Oružanih snaga BiH se raspoređuju na granične prelaze Gradiška, Brod i Šamac Pripadnici Prvog pješadijskog bataljona, koji je stacioniran u Zenici, već su krenuli prema granici, a na Facebooku se mogu vidjeti fotografije kako su izgledale pripreme za polazak.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno