Biznis

Ispunjavanjem Pasoša kompetencija brže do radnog mjesta – četvrtak u 18 sati

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ispunjavanjem Pasoša kompetencija brže do radnog mjesta – četvrtak u 18 sati – Pozivamo vas da i ovog četvrtka svoje vrijeme provedete u INPUT-u. Ovaj četvrtak ćemo razgovarati na temu vaših kompetencija ”Ispunjavanjem Pasoša kompetencija brže do radnog mjesta”gosti su: Amra Muratović i Dino Zečević, stručni savjetnici u GIZ-ovom projektu „Podrška obrazovanju odraslih“

Sve što znate da radite sada možete upisati u Pasoš kompetencija, koji na jednom mjestu sabira sve vještine koje ste stekli neformalnim putem

Završili ste srednju školu ili fakultet, ali ono što znate raditi nije samo ono što stoji u vašoj diplomi. Imate znanja i vještine koje ste tokom života sticali, a nigdje ih niste mogli evidentirati. Sada se u BiH to promijenilo. Naime, sve što znate da radite sada možete upisati u Pasoš kompetencija, koji na jednom mjestu sabira sve vještine koje ste stekli neformalnim putem, baveći se hobijem, volontirajući ili obavljajući svakodnevne aktivnosti i dužnosti.
Pasoš kompetencija je važeći dokument koji se, pod istim ili sličnim imenom, koristi u mnogi razvijenim evropskim zemljama. On omogućava poslodavcu da se upozna sa svim vještinama koje radnik ima.

Ako znaš nešto, radi nešto!
Ako ne znaš ništa, uči nešto

Dobro došli u Centar za mlade INPUT, Mokušnice 10 u četvrtak 22.12.2016. u 18:00 sati. 

Prijaviti se možete putem online OBRASCA.

Sve dodatne informacije možete dobiti na mail: [email protected] i na broj: 061/766-532



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno