Ostali sportovi

Ismail Zulfić i Ismail Barlov dobili diplomatske pasoše BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dva Ismaila – Zulfić i Barlov, paraplivački reprezentativci Bosne i Hercegovine, uveseljavaju nas sjajnim rezultatim iz vikenda u vikend.

Gdje god se pojave potvrđuju dominaciju, a sada će im putovanja na međunarodna takmičenja biti dodatno olakšana. Od danas su, zajedno sa njhovim trenerom Amelom Kapom, vlasnici diplomatskih pasoša.

– Elmedin Konaković, ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine, ugostio je danas paraplivačke reprezentativce, Ismaila Zulfića i Ismaila Barlova, zajedno s njihovim trenerom Amelom Kapom.

Ovom prilikom ministar Konaković uručio je svima diplomatske pasoše koji će im olakšati putovanja na međunarodna takmičenja.

Sigurni smo da će nastaviti predstavljati našu državu u najboljem svjetlu kako je bilo i do sada. Sretno ambasadori – saopćili su iz Ministarstva vanjskih poslova BiH.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno