Ostali sportovi

Irma Fetić održala predavanje i seminar za mlade u Sarajevu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Irma Fetić održala predavanje i seminar za mlade u Sarajevu – U subotu 13.05.2017.g. u Sarajevu, održan je kamp za studente iz cijele BiH pod nazivom „Mladi i izazovi savremenog svijeta“. Organizator kampa je Uprava za vanjske poslove i dijasporu Rijaseta islamske zajednice BiH.

Pored ostalih predavača, na ovom kampu predavač je bila Irma Fetić iz Zenice koja je predavala na temu „Važnost sporta i borilačkih vještina u formiranju kompletne ličnosti“. Nakon predavanja Irma je za učesnike održala jedan seminar karatea i Krav Maga samoodbrane.

Ponosno napominjemo da je Irma Fetić majka troje djece, trener karate u dva zenička kluba, Karate klub „Kumite“ i Karate klub „Nico“, jedan od osnivača i član upravnog odbora Šotokan karate saveza Ze-do kantona, instruktor samoodbrane u Krav Maga akademiji Zenica, te instruktor ženske grupe TaeBo & Crossfit. Pored svih životnih i sportskih uspjeha Irma je otvorila još jedna vrata prema edukaciji mladih u pogledu sportskih aktivnosti i zdravog načina života.

Fotografije sa ovog događaja pogledajte na Irminom facebook profilu: https://www.facebook.com/irma.feticisic/media_set?set=a.1543466665677760.1073741867.100000433255576&type=3&pnref=story

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno