Info

IQOS TOGETHER X događaji donose neočekivano: Prva prijateljska utrka formula u bolidima koji su učesnici sami pravili održana u Zenici!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Očekuj neočekivano, novi koncept događaja koji nam je predstavio IQOS brend kompanije Philip Morris, za svoje korisnike i medijske partnere u Zenici je prošlog petka organizovao adrenalinsku utrku formule na stadionu Kamberovića Polje.

Formula je jedno od najpoznatijih svjetskih natjecanja, te privlače ljubitelje brze vožnje i adrenalina, a posljedično tome velikim dijelom muški dio publike, međutim IQOS je tu bio da nas razuvjeri, jer se ženski dio tima odlično snašao u svojim ulogama, a kako je to izgledalo, donosimo priču u nastavku.

Sve je počelo u poslijepodnevnim satima na stadionu Kamberovića Polje u Zenici, gdje su se učesnici okupili na neobičnoj, ali uzbudljivoj utrci Formule. Takmičili su se u drvenim bolidima koje su sami izradili, dodajući dozu maštovitosti u cijelu avanturu.

Timovi su razvijali i vlastiti branding, stavljajući naglasak na timski duh i uživajući u puno smijeha i zabave tokom cijelog popodneva. Korisnike je spojila njihova odluka da odaberu bolje alternative od nastavka pušenja, a sada i želja da dožive nešto neočekivano, grade IQOS zajednicu i nova prijateljstva, te pišu zajedničke priče sa brendom u koji vjeruju i žive ga svakodnevno!

Navečer su se zajedno okrijepili ukusnom večerom u Gradskoj kafani, razmjenjujući dojmove i sklapajući nova prijateljstva.

IQOS TOGETHER X događaji odražavaju duh zajedništva i radosti, a do sada su obišli i Banju Luku i Mostar, osvajajući srca i osiguravajući jedinstvena iskustva za sve IQOS korisnike. No, to nije kraj, nakon Zenice uslijedila je i Tuzla, a potom će organizovati veliku završnicu IQOS TOGETHER X ljeta u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno