Nogomet

Inter na domaćem terenu bez prava na kiks

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nova BH večeras donosi uzbudljiv nastavak 3. kola Lige prvaka i utakmicu grupe F u kojoj se sastaju Inter i Borussia Dortmund.

Nakon prva dva kola domaći Inter ima samo jedan bod i za ekipu koju s klupe predvodi Antonio Conte pobjeda je jedina opcija, svaki drugačiji rasplet vrlo vjerojatno će značiti kraj snova za Nerrazzure. U posljednja dva derbija Inter je gubio, poraženi su od Juventusa i Barcelone ali protiv – na papiru slabijih timova, još uvijek nemaju problema.

Borussia je znatno bolje startala Ligu prvaka od domaćina. Bolji su na svom terenu bili od Barcelone, iako nisu slavili, dok su gostovanje u Pragu kod Slavije rutinski riješili i pobijedili rezultatom 2:0. Očigledno je da žuto-crni na San Siro stižu sa dalekom manjim imperativom od Intera. Jedno je sigurno, trener Favre neće odustati od svog stila igre i jasno je da je pred nama odličan meč.

Nakon dva kola, na tabeli skupine F vode Borussija i Barcelona s po četiri boda, dok Slavija i Inter imaju po bod. Susret Inter – Borussia Dortmund ne propustite pogledati večeras u 20:50 sati, a meču će prethoditi stručna sportska analiza u uvodnoj emisiji koja je na rasporedu od 20:30 sati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno