Rekreacija

Insanity program vježbanja u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Živimo u modernom vremenu gdje smo zaokupljeni raznim vrstama tehnologija i načinom života koji nas sputava da svoje tijelo dovedemo u željenu formu. Svako od nas traži neke izgovore da krene i počne sa vježbanjem i da postigne onaj izgled o kojem je oduvijek zamišljao i sanjao.

To iziskuje i puno odricanja i rada kako bi se došlo do željenog cilja. Međutim postoje i lijepi primjeri kvalitetnog i stručnog rada koji garantuju ciljeve i zadatke koje smo stavili ispred sebe. Svakako jedan od rijetkih pozitivnih primjera u gradu Zenici je pokretanje INSANITY programa vježbanja koje je veoma zastupljeno u svijetu.

Momak koji je pokrenuo ovaj program vježbanja u Zenici je mladi profesor sporta i tjelesnog odgoja Almir Omerčević (Mirče). Ovaj program vježbanja koji je pokrenut početkom ove godine namjenio je isključivo za žensku populaciju. Sam Insanitaty program je doživio pravu ekspanziju u svijetu.

Insanity Workout program vježbanja osmislio je Shaun T, jedan od najboljih fitness trenera današnjice. Program je u samom vrhu modernog fitnessa, a iz svakog tko se u njemu okuša izvlači i posljednji atom snage. Cijeli program temeljen je na aerobnim vježbama visokog intenziteta, koje povoljno djeluju na vaše srce i spriječavaju nastanak hipertenzije. Povećat ćete svoju snagu i izdržljivost, jer se svakim treningom aktivira veliki broj mišića, a uz to će iscrpljujući treninzi smanjiti vaš apetit i uravnotežiti vašu prehranu.

Svima koji krenu u ovu avanturu vježbanja garantuje se prije svega lijep izled tijela, poboljšanje psihičke stabilnosti i motoričkih sposobnosti. Insanity program vježbanja sa profesorom Almirom Omrečevićem se održava tri puta sedmično u prostorijama doma mladih (UMCOR na Jaliji). Sve potrebne informacije oko termina i načina vježbanja možete dobiti na facebook stranici “Insanity sa Mirčetom” ili facebook profilu Almir Omerčević (Mirče). Mi vam toplo preporučujemo da se upustite u ovu avanturu koja vas dovodi do željenog izgleda.

Jasmin Efendić za Zenicablog



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno