Najava dešavanja Servisne info

Input: seminar 15.09. u 11h

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Centar za mlade INPUT u saradnji sa Austrofon d.o.o. organizuje 15.09.2015. (utorak) u 11:00h info seminar na temu “Jačanje bosanskohercegovačkih poduzetnika kroz uvođenje IKT baziranih usluga”. Osnovni cilj je pokazati kako mladi obrazovani kadrovi (najčešće nezaposleni) iz BiH mogu uz pomoć i uvođenje usluga baziranih IKT (Informacione i Komunikacione Tehnologije) uz infrastrukturu Austrofona startati sa pružanjem usluga za strana tržišta. Na seminaru će biti predstavljenje dvije mogućnosti.

Prva jeste da nezaposleni rade i za strana tržišta posredstvom modernih servisa. Tačnije, nezaposleni u okviru ovog projekta dobivaju šansu samozapošljavanja i obavljanja uslužnih djelatnosti za klijente koji se nalaze izvan BiH. Novi poduzetnici dobivaju i tržište austrijskih partnera u projektu, pomoć pri pronalasku novih poslovnih partnera, kao i kontinuiranu podršku u toku pružanja usluga. Druga mogućnost jeste zapošljavanje interno u firmi kao i u samom projektu, te besplatne Start Up kurseve u okviru kojih će se održati dodatni treninzi, školovanje i usavršavanje na njihovom putu ka pokretanju i razvijanju poduzetničkih ideja.

Dođite i informišite se o novim mogućnostima zapošljavanja i samozapošljavanja.Učešće na seminaru je besplatno. Prijava za učešće je obavezna putem  online obrasca ( rok prijave je 14.09.2015 do 12:00h).Više informacija na web stranici www.inputcentar.com Info seminar će se održati u Centru za mlade INPUT, Mokušnice 10, Zenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno