Zenica

INPUT: Prijavi se na Sajam Mladi poduzetni kreativci

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

INPUT: Prijavi se na Sajam Mladi poduzetni kreativci –  Centar za mlade INPUT u okviru obilježavanja Međunarodnog dana mladih 2018. organizuje sajam „Mladi poduzetni kreativci”. Djeca i mladi od 10 do 35 godina imaju priliku da se predstave sa svojim radovima, neku aktivnost koju upražnjavaju u slobodno vrijeme ili od čega zarađuju za džeparac ili  život.

Cilj ovog sajma jeste da prezentuje široj javnosti mlade kreativne ljude koji su sami krenuli u neke preduzetničke vode iz kućne radinosti, a time da i zainteresuju ostale mlade ljude da i oni samostalno  pokrenu svoj biznis. Sajam je odskočna daska za dalje i cilj mu je  da mladi vide, da sami mogu biti pokretači svog života te da ne čekaju da ih neko zaposli već sami krenu i svoj život preuzmu u svoje ruke, što je najbolje za njih.

Sajam će se održati u Zenici, na Trgu Alije Izetbegovića u nedjelju 12.08.2018.godine u  17:00h

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem online OBRASCA.
Krajnji rok za prijavu je 11.08.2018. do 14:00h.
Sve dodatne informacije na: [email protected] ili na 061/441-279



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno