Zenica

INPUT – Poziv na radionicu: Od ideje do brenda

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Centar za mlade INPUT organizuje radionicu na temu “Od ideje do brenda”. Radionicu  će diplomirana ekonomistica Zerina Muco, marketing menađer u kompaniji Vispak.Cilj radionice je predstaviti popularni pristup moderno orjentisanih kompanija, okrenutih ka tržištu i stvaranju brendova. Na radionici će biti predstavljeno koji je to put “Od ideje do brenda” te će biti predstavljen put od ideje do proizvoda, od proizvoda do marke a onda do brenda. Sagovronica će nam objasniti na koji način posluju proizvodne kompanije usredočene ka cilju i tržištu.

Radionica će se održati u prostorijama Centra za mlade INPUT, Mokušnice 10. Pozivamo sve mlade ljude,  srednjoškolce, studente, svršenike raznih fakulteta i sve ostale zainteresovane bez obzira na dobnu starost da nam se pridruže na radionici koja će se održati u četvrtak 23.03.2017. u 17:00h.

Radionica je interaktivnog karaktera, te najaktivnije učesnike učekuju nagrade. Za nagrade su se probrinuli Vispak i AS group.

Učešće na radionici je besplatno!
Prijaviti se možete klikom na OBRAZAC.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno