Biznis

INPUT: Poduzetnička znanja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

INPUT:  Poduzetnička znanja – U Centru za mlade INPUT u okviru aktivnosti “Četvrtkom u INPUT-u” održana je radionica “Poduzetnička znanja” u saradnji sa Udruženjem E-grupa koje  je realizovalo  ovu radionicu u okviru projekta organizovanog od strane Erasmus +  programa Evropske unije („Entrepreneurial Knowledgebase”).

U ugodnoj atmosferi na radionici koju su vodile predstavanice E grupe mladi su dobili priliku i informacije za preuzimanjem inicijativa kada je poduzetništvo u pitanju. Također su se upoznali sa načinom iskazivanja njihove kreativnosti, a i mogućnosti da jedni drugima prenesu konkretne informacije u  jačanju vrijednosti poput solidarnosti, demokratije i prijateljstva.

Ovom radionicom E grupa je prezentovala projekat poduzetništvo mladih gdje su dali primjere dobrih praksi i nove prilike za posao. Centar za mlade INPUT nastavlja sa svojim aktivnostima, te  i slijedećeg četvrtka organizuje jako zanimljivu temu u okviru aktivnosti “Četvrtkom u INPUT-u”



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno