Zenica

INPUT-ovci obradovali mališane u KBZ

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Volonteri Centar za mlade INPUT u sklopu aktivnosti Volontiraj i ti, a povodom Bajrama su posjetila Kantonalnu bolnicu Zenica, odjel pedijatrije i uručili malim pacijentima prigodne paketiće.

Volonteri INPUT-a svake godine obilježavaju Bajram na prigodan način tako da obraduju svoje vršnjake prigodnim paketićima i zabavnim sadržajem. Volonteri INPUT-a ovim aktivnostima žele da usreće i obraduju male pacijente to jest djecu uzrasta od 1 do 17 godina koji u ove proljetne dane provode u bolnici i na taj način im na trenutak uljepšaju praznik i požele što prije ozdravljenje i povratak kući.

Uz prigodnu muziku i zabavu volonteri INPUT-a su uručili djeci paketiće koje su sami napravili i družili se sa njima. U ime djece zahvalila im se glavna sestra na Pedijatriji, Elvedina Alić.

Volonteri su kroz aktivnost Volontiraj i ti! sami o vlastitom trošku napravili paketiće i osmislili program za djecu, i samim tim pokazali koliko su društveno aktivni, humani i korisni u svojoj zajednici.

Centar za mlade INPUT je omladinska organizacija koje je otvorena za sve mlade da kroz kreativan rad izkažu svoje ideje i provedu ih u djelo.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno