Biznis

INPUT: kurs Stručnog njemačkog jezika

Kurs stručnog njemačkog jezika
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Centar za mlade INPUT organizuje kurs Stručnog njemačkog jezika. Ovaj kurs je namjenjen svim profilima medicinske struke koji već imaju osnovno znanje jezika ( položen A2 nivo) i žele da rade u zemljama njemačkog govornog područja. Takođe ovi kursevi su namjenjeni učenicima medicinske škole i studentima Medicinskog fakulteta.

Kurs ima za cilj da omogući zdravstvenim radnicima da se upoznaju sa stručnom medicinskom terminologijom njemačkog jezika, kao i da pripremi polaznike za svakodnevnu komunikaciju u bolničkom okruženju.

Kurs stručnog njemačkog jezika - plakat
Kurs stručnog njemačkog jezika – plakat

Program obrađuje teme i konkretne situacije vezane za posao zdravstvenih radnika. Teme uključuju simptome, liječenje, istraživanje i prevenciju bolesti. Na vrlo interesantan način prikazuje bolničku svakodnevnicu i upoznaje Vas sa medicinskom terminologijom njemačkog jezika.

Više informacija možete dobiti na : www.inputcentar.com



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno