Biznis

INPUT četvrtkom: poduzetnička znanja 17.11. u 18 sati

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

INPUT četvrtkom: poduzetnička znanja 17.11. u 18 sati – Pozivamo vas da i ovog četvrtka svoje vrijeme provedete u INPUT-u. Ovaj četvrtak pripremili smo vam radionicu “Poduzetnička znanja” u saradnji sa Udruženjem E-grupa koje realizuje ovu radionicu u okviru projekta organizovanog od strane Erasmus +  programa Evropske unije („Entrepreneurial Knowledgebase”).

U  okviru ove radionice mladi će dobiti priliku za preuzimanjem inicijativa kada je poduzetništvo u pitanju. Također će dobiti mogućnost upoznati se sa načinom iskazivanja njihove kreativnosti.

Ovom radionicom mladi će mladima prenijeli konkretne informacije jačanja vrijednosti poput solidarnosti, demokratije i prijateljstva.

Dobro došli u Centar za mlade INPUT, Mokušnice 10 u četvrtak 17.11.2016. u 18:00 sati. Vrijedne učesnike na radionici očekuju nagrade AMMA kozmetike.

Prijaviti se možete putem online OBRASCA.

Sve dodatne informacije možete dobiti na mail: [email protected] i na broj: 061/766-532



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno