Biznis

Info telefon: Bazeni Crkvice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

S obzirom na veliki isakazni interes u proteklim danima građana za početak rada i dešavanjima na bazenima u Crkvicama, uprava JP za Upravljenje i održavanje sportskih objekata Zenica odlučila se na stavljanje u službu Info telefona. Pozivom na boj 061/528 – 869 građani će u svakom trenutku moći dobiti odgovor „iz prve ruke“, na pitanja koja se tiču rada i svih drugih informacija vezanih za bazene u Crkvicama.
„Pred početak sezone učinili smo dosta infrastrukturnih radova kako bi poboljšali uslove na bazenima u Crkvicama“, kaže Feđa Jovanović direktor preduzeća. „Želja nam je i obaveza biti našim korisnicima što dostupniji i iz tog razloga smo uveli Info telefon gdje će svi zainteresovani u svakom trenutku moći dobiti adekvatnu informaciju o svim dešavanjima na bazenu. Učinili smo puno kako bi infrastrukturno, ali i u onom zabavnom dijelu ponudili što bolji ugođaj svim posjetiocima i nadam se da će to građani prepoznati“, zaključuje Jovanović.
Broj Info telefona na bazenima u Crkvicama je 061/528 – 869.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno