Zločini

Incident kod škole Musa Ćazim Ćatić

Incident, kojeg je danas zabilježila zenička policija, preuveličan je od strane pojedinih neodgovornih medija, koji su se pozivajući se na anonimne informacije, objavili potpuno iskrivljene informacije, tvrde u školi Musa Ćazim Ćatić. 

Iz MUP-a ZDK su nam istakli da je prvo na Bulevaru, došlo do fizičkog obračuna između bivšeg učenika ove škole (16), te učenika škole (15) i njegovog starijeg brata. Nakon toga, jedan od učesnika tuče je ušao u kuhinju škole odakle je uzeo nož i izašao vani. Policijski službenici nikoga nisu zatekli na mjestu događaja.

Bivši učenik ove škole protrčao je pored roditelja djece na velikom odmoru, držeći nož u ruci, što je izazvalo opravdan strah i zabrinutost. Međutim, napad, obračun ili incident se po svim izjavama svjedoka, nije dogodio u ili ispred škole, niti su napadač ili napadnuti, učenici ove škole tvrde u školi i policiji.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem