Ljudi

In memoriam: Nermina Kemez – Mina

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Odlazi nam draga raja… Godine sedamdesete, osamdesete, lijepo življenje u našoj Zenici, još ljepša raja sa kojom se družimo, ali eto, polako nas napušta ta naša lijepa, dobra raja. Danas nas je, u svojoj šezdesetoj godini zauvijek napustila naša sugrađanka, naša raja sa igranki, korza, muzičkih i dramskih predstava, Nermina Kemez – Mina. Svojim vedrim duhom, drugarstvom i srčanošću, falit će ovom gradu kao neko ko je dao svoj veliki doprinos njegovom bivstvovanju kao grada, Grada Zenice. Spominjati će je u lijepom sjećanju njeni najbliži, kćerka Mima, zet Islam, sestre, muž, koji će njenom unuku Kanu i unuki Iman imati mnogo godina pričati o njihovoj majki, neni Mini…Neka je vječni rahmet njenoj duši, napisao je naš saradnik Ibrahim Emić.

Od Nermine Kemez se porukom na društvenim mrežama oprostila i njena kćerka Mima –  Mama ❤ Tužan, pretužan dan za moju porodicu. Danas nas je napustila moja vila, najveća životna podrška i oslonac. Voljela je cijeli svijet bez predrasuda i učila me da je ljubav jedina emocija za koju vrijedi živjeti! Razumjela je svakoga, voljela život, ples i dobar rock and roll. Da nije bilo njene upornosti da nešto napravi od mene, sigurno ne bih bila ovo što jesam danas. Presretna što je ispunila sve svoje želje, posljednja rockenrolla Zenice je danas u 12 h našla svoj smiraj i otišla zauvijek ostavivši ogromno duhovno bogatstvo iza sebe! Zauvijek će živjeti u našim srcima, uspomenama i pričama koje ćemo sigurno prepričavati decenijama. Voljena moja, putuj ❤ Sutra ću objaviti detalje dzenaze, napisala je Mima Kemez.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno