Biznis

IMTEC i UniCredit Banka: 15% popusta na cijeli asortiman na IMTEC webshopu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

IMTEC i UniCredit Banka: 15% popusta na cijeli asortiman na IMTEC webshopu – Online kupovinom sa Mastercard karticama UniCredit Bank, iz udobnosti svoga doma, ostvarujete popust od 15% na IMTEC webshop-u na cijeli asortiman.

S obzirom na to da je rad na daljinu postao dio svakodnevnice, važno je stvoriti bolje uvjete za rad od kuće kako bi se isti nesmetano i kvalitetno obavljao. IMTEC webshop Vam omogućuje kupovinu specijalizirane IT opreme, uz puni asortiman personalnih računara, pametnih uređaja, potrošnih materijala i tehnoloških dodataka.

Izlaske iz kuće svedite na minimum, te iskoristite posebne pogodnosti preko našeg webshop-a do 21.6.2020. godine.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni info broj 0800 223 38 ili e-mail [email protected]

IMTEC je domaća IT kompanija fokusirana da pruži vrhunsku uslugu svojim klijentima putem prepoznatljivog lanca specijaliziranih trgovina IT opremom i digitalne platforme za online prodaju, www.imtec.ba.

Svakodnevno opskrbljujemo 10-tine hiljada klijenata personalnim računarima i periferijom, pametnim uređajima, potrošnim materijalima te technology dodacima.

Za napredne poslovne korisnike na području čitave BiH stalno smo u procesu razvoja i prodaje velikog broja složenih IT rješenja, koji sadrže hardver, softver i našu uslugu.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno