Biznis

IMTEC i NLB banka: 25 posto popusta na cijeli asortiman

IMTEC i NLB banka: 25 posto popusta na cijeli asortiman – IMTEC u saradnji sa NLB bankom obezbijedio je posebne pogodnosti svim korisnicima NLB Mastercard Charge i Revolving kartice NLB Banke.

Vrlo brzo, svakodnevica naših najmlađih će biti ispunjena školskim aktivnostima. Za njih je to nešto novo i veoma je važno prve školske dane im učiniti lakšim i manje stresnim.  Obradujte svog školarca proizvodom iz IMTEC ponude uz 25% popusta.

Popust u ukupnom procentu od 25% se odnosi na kompletan asortiman u IMTEC poslovnicama i web shop-u u periodu od 14.08. do 15.09.2020. godine.

IMTEC web shop vam pruža mogućnost kupovine specijalizirane IT opreme, uz puni asortiman personalnih računara, pametnih uređaja, potrošnih materijala i tehnoloških dodataka. Ukoliko ste u potrebi za kupovinom proizvoda iz ponuđenog asortimana, iskoristite ovu priliku.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte IMTEC besplatni info broj 0800 223 38. Lokacije poslovnica pogledajte OVDJE.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]m
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem