Kultura

IMEP-ova predstava “Misija Moguće” u srijedu u BNP Zenica u 19:30h – ulaz besplatan

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

IMEP-ova predstava “Misija Moguće” u srijedu u BNP Zenica u 19:30h – ulaz besplatan – Obavještavamo vas da sutra u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici u 19:30 sati gostuje IMEP-ova predstava „Misija Moguće“, urnebesna komedija u kojoj učestvuju Aida Bukva, Mirza Mušija i Almir Čehajić Batko.

Srdačno vas pozivamo da dođete, ali vas takođe molimo da u svom medijskom prostoru nađete vrijeme u kom bi najavili predstavu i pozvali svoje gledaoce/slušaoce/čitaoci da i sami odu na predstavu i lijepo se zabave jer je smijeh zagarantovan, a ulaz besplatan.

Ukoliko tokom dana ili prije predstave želite uzeti izjave od glumaca, Aida Bukva  (061485133) i Mirza Mušija (061615868) vam stoje na raspolaganja, a za više informacija o samom IMEP-u možete pozvati Rubinu Čengić  (061337019) koja je službenica u kampanji ovog programa.

Inače, Program osnaživanja nezavisnih medija (IMEP) je USAID-ov program koji podržava nezavisnost medija i slobodu izražavanja u BiH jačanjem održivosti medija, podizanjem kvaliteta medijskog sadržaja izgradnjom kompetencija novinara, pružanjem pravne podrške medijima i novinarima, kao i aktivnim uključivanjem građana i građanki u medijski prostor kao nezavisnih medijskih glasova u BiH.  Naime, ovaj program, osim što podržava nezavisne medije, praktično poziva sve građane da postanu građani novinari, za njih ima pripremljene i grantove od 2.000 do 5.000 dolara –  javni poziv je stalno otvoren, a više detalja kao i odgovori na najčešće postavljena pitanja nalaze se na imep.ba ili na facebooku na objavi.ba.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno