Info

Imenovani novi koordinatori Muftijstva zeničkog

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Imenovani novi koordinatori Muftijstva zeničkog – U četvrtak 04. 06. 2020. godine u Muftijstvu zeničkom organiziran je sastanak sa koordinatorima odjela za brak i porodicu, mrežu mladih, društvenu brigu i saradnju sa NVO.

Na sastanku, kojim je predsjedavao muftija zenički hfz. dr. Mevludin ef. Dizdarević, prezentirana je retrospektiva aktivnosti i realiziranih projekata kojim su rukovodili koordinatori Muftijstva Mulaima Omić, Sumedin ef. Kobilica, Džemal ef. Salkić i Nihad Durmić, kao i planovi aktivnosti i projekata za naredni period kojim su zaduženi novoimenovani koordinatori Mevlida Adilović (Brak i porodica), Ahmed ef. Hrustić (Mreža mladih), Ševal ef. Delić (Društvena briga) i Elvir ef. Mehić (Saradnja sa NVO).

Muftija Dizdarević zahvalio se dosadašnjim koordinatorima na saradnji i radu u proteklom periodu, izrazivši očekivanje da će imenovanjem novih koordinatora biti nastavljen kontinuitet uspješnih projekata koji se realiziranju kroz navedene aktivizme.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno