Info

Imamović sa pakistanskim ambasadorom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas se Jasmin Imamović, predsjednik Asocijacije Mostovi Prijateljstva BiH susreo i razgovarao u Ambasadi Republike Pakistan u BiH sa ambasadorom Akhtar Jamil Rao o budućoj saradnji i zajedničkim aktivnostima sa Asocijacijom Mostovi Prijateljstva BiH. Ambasador Aktar Jamil Rao je sa pažnjom i velikim zanimanjem saslušao prijedloge aktivnosti i projekata, a koji imaju za cilj jačanje prijateljskih veza između Bosne i Hercegovine i Pakistana.

Pravi se prijatelji u nevolji poznaju. Pakistan je dokazani prijatelj Bosne i Hercegovine. Kada nam je bilo najteže tokom agresije na BiH, Pakistan je pomogao. Pakistanski narod voli Bosnu i Hercegovinu i naš narod. Zbog svega navedenog smatramo da je potrebno dodatno razvijati naše prijateljske veze. Na tome će svakako vrijedno raditi Asocijacija Mostovi Prijateljstva BiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno