Nogomet

Igrači Čelika krenuli za Međugorje na pripreme, a završili u Ljubuškom

Na Bilinom polju danas je održana prozivka igrača koja je označila početak priprema za proljetni dio sezone Premijer lige BiH. Pred Zeničanima je sigurno mnogo posla u nastavku sezone i kako stvari stoje borba za opstanak u društvu najboljih.

Trener Umit Ozat održao je prozivku igrača na koje će računati u proljetnom dijelu sezone, te je jasno da se igrački kadar doživio dosta promjena.

Ekspedicija Čelika nakon prozivke uputila se za Međugorje, gdje je planirano da ostanu određeni period na pripremama. No, kako saznaje SportSport.ba tokom vožnje došlo je do promjene plana, te su igrači Čelika na kraju završili u Ljubuškom.

Tokom puta ka Međugorju igračima je saopšteno kako će prvi dio priprema umjesto u Međugorju obaviti u Ljubuškom. Do toga je došlo jer iz kluba nisu ispoštovali dogovor s vlasnikom Sport Centra u Međugorju po pitanju dugovanja.

Sportsport.ba

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem