Zenica

Idealna prilika za volontiranje: Udruženje “Gnijezdo” Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Idealna prilika za volontiranje: Udruženje “Gnijezdo” Zenica – Udruženje „Gnijezdo“ iz Zenice koje se nalazi na adresi Travnička cesta broj 42 ovim putem POZIVA mlade osobe od 15 do 20 godina da se pridruže i postanu članovi mobilnog volonterskog tima novooformljenog Omladinskog kluba „Bunker“.
Pružamo vam mogućnost volonterskog aktivizma, učestvovanja na raznosvrsnim treninzima, edukacijama kao i prisustvovanja programima van Bosne i Hercegovine koje su pod pokroviteljstvom omladinskog programa Erasmus+
Pored navedenog pružamo i edukaciju pisanja projektnih prijedloga, aktivno učestvovanje u projektima i akcijama kluba te prostor za druženje i sticanje novih prijateljstava.
Za sve informacije kako da nam se pridružite i postanete član možete nas kontaktirati na brojeve telefona 066/801-870 i 062/091-154 kao i putem naše facebook stranice  UGNIJEZDO.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno