Nogomet

Iako je okupljanje Zmajeva zakazano za ponedjeljak, Hadžibegić već danas dočekuje igrače u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Iako je okupljanje Zmajeva uoči utakmica kvalifikacija za Evropsko prventsvo 2024. zakazano za ponedjeljak, selektor Faruk Hadžibegić već danas dočekuje jednog igrača u Zenici.

Hadžibegić je ozbiljno pristupio poslu, te je zajedno s ostatkom stručnog štaba već jučer stigao u Trening centar u Zenici.

“Iako je okupljanje u ponedjeljak, već danas će pojedini igrači, poput Ibrahima Šehića, koji je sa svojom Konyom srušio veliki Galatasaray, već biti u kampu.

Danas nas je posjetila i porodica Numanović iz Banovića, inač veliki navijači reprezentacije BiH, sa kojima smo uživali u otvorenom razgovoru, a na kraju su nam poželjeli sreću u kvalifikacijama.

Radujemo se onome što nas očekuje i sa nestrpljenjem iščekujem da vidim ekipu na okupu”, poručio je Hadžibegić.

Zmajevi će 23. marta dočekati Island na stadionu Bilino Polje u Zenici, dok će tri dana kasnije biti gosti Slovačkoj. Obje utakmice počet će u 20:45 sati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno