Sudske klupe

Husein S. drogu skrivao ispod građevinskog materijala

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pripadnici SIPA-e sinoć su na području Zenice proveli akciju u kojoj su pretresene dvije lokacije i uhapšena jedna osoba zbog neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Kako nezvanično saznajemo, uhapšen je Husein S., u mjestu Pojske, a prilikom pretresa pomoćnog objekta, ispod palete s građevinskim materijalom, pripadnici SIPA-e pronašli su više od tri kilograma spida.

Portparol SIPA-e Luka Miladinović potvrdio je za Faktor da je uhapšena jedna osoba, koja se trenutno nalazi na krim-obradi u prostorijama SIPA-e, nakon čega će biti predata u nadležnost Tužilaštva Zeničko – dobojskog kantona.

– Tokom pretresa stambenih objekata i pomoćnih objekata, pokretnih stvari i osoba, policijski službenici SIPA-e otkrili su i privremeno oduzeli 3,2 kilograma praškaste materije koja svojim izgledom i strukturom asocira na opojnu drogu amfetamin – kazao je Miladinović.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno