Najava dešavanja

Humanitarni koncert za Lamiju – 27.02. u 20h

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Lamija Pehlivanović rođena 20.06.2012 u Zenici sa urođenom srčanom manom dijagnosticiranu kao AVSD i Microcephaliom,Veloshisis(anomalie multiplices). Zbog teškog operativnog zahvata Lamija se mora operisati u bolnici u Munchenu. Za operacioni zahvat potrebno je između 100. 000 do 120. 000 eura, prema proračunu ljekara.

Porodica nije u mogućnosti da plati liječenje pa moli sve dobre ljude da im pomognu. Lamija se hrani preko sonde jer ima rascjep nepca a operacija istog bi se mogla izvršiti nakon operacije srca. Do sada akcija prikupljanja sredstava teče po planu, a ovim putem Vas pozivamo na humanitarni koncert koji će se održati 27.2.2015.godine u restoranu FONTANA-Zenica u 20h.

Almir M & Tribune band su momci koji su još jednom pokazali da imaju veliko srce i zajedno sa nama svima pokušavaju da pomognu ovom predivnom malom stvorenju, pa su tako i ovoga puta obećali lijepu i ugodnu atmosferu, i nezaboravan provod. Zenica je još jednom stavljena na test humanosti, možemo li mi to ? Možemo. Cijena ulaznice je simbolična, 3 KM, i ulaznice će se moći kupiti na ulazu u restoran. Ovim putem pozivam sve nas da učinimo dobro djelo i pomognemo ovoj djevojčici.
Za detaljnije informacije pozvati na broj 00387/62-786-434

zenica humanitarni koncert lmija pehlivanovic



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno