Biznis

Humanitarna aukcija za odijelo po mjeri brenda Maestro Suits na Diplomatskom bazaru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Humanitarna aukcija za odijelo po mjeri brenda Maestro Suits na Diplomatskom bazaru – Na predstojećem Diplomatskom bazaru (Diplomatic Winter Bazaar – DWB), koji će se održati 07. decembra 2019. godine u Sarajevu a koji ima misiju prikupljanja sredstava za humanitarne svrhe, posjetioci i učesnici će imati priliku da prisustvuju aukciji za odijelo po mjeri bh. brenda Maestro Suits.

Prikupljena sredstva ovog sada već tradicionalnog humanitarnog događaja će biti preusmjerena djeci i mladima u Bosni i Hercegovini kojima je pomoć potrebna. Cijena ulaznice iznosi 5,00 KM, a svaka marka koju posjetioci potroše na bazaru će biti donirana u humanitarne svrhe.

Ove godine na Diplomatskom bazaaru sudjeluje više od 40 ambasada i međunarodnih organizacija, te više od 80 domaćih izlagača. Aukcija za odijelo po mjeri Maestro Suits će se održati na Lotu 17 u 13:00h, a odijelo po mjeri koje će biti predmet aukcije je italijanskog kroja, kreirano od najkvalitetnijih italijanskih materijala.

“Iznimno nam je drago da na ovom renomiranom humanitarnom događaju možemo ponuditi svoj proizvod vrhunske klase, te se nadamo da će aukcija biti uspješna i donijeti korist djeci i mladima tamo gdje je to potrebno.” – izjavio je direktor kompanije Kismet d.o.o, Armin Hasić.

Diplomatski bazar će se održavati u Skenderiji u periodu od 11:00 do 17:00h.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno