Zenica

Humanitarna akcija učenika Ekonomske škole

Humanitarna akcija učenika Ekonomske škole
Humanitarna akcija učenika Ekonomske škole
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vijeće učenika Ekonomske škole kontinuirano zastupa i provodi načela moralnosti i humanosti u svom radu.

Svi učenici i uposlenici škole rado se odazivaju svakoj humanitarnoj akciji koju zajednički pokrenemo preko Vijeća učenika, te tako daju doprinos i pružaju pomoć, onima, kojima je pomoć potrebna. U ovoj humanitarnoj akciji učestvovali su i učenici i uposlenici škole.

Ova novogodišnja humanitarna akcija imala je cilj da izmami osmijehe za učenike JU OŠ za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju osoba sa poteškoćama u psiho-fizičkom razvoju Zenica, te najmlađe pacijente u Kantonalnoj bolnici Zenica, Odjel Traumatologija i Zarazno.

Učenici su skupljali slatkiše i novac, te izradili 30 novogodišnjih paketića za 30 osmijeha, sa kvalitetnim slatkišima, vodeći računa o sadržaju i rokovima trajanja u istim. Skupljena je i poneka igračka koje će sigurno obradovati najmlađe mališane.

Čestitamo vam Novu godinu, sa željom da svijet postane bolje mjesto za život svih nas, a posebno naših najmlađih koji su budućnost naše domovine!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno