Info

Hotel Dubrovnik dobitnih srebrene medalje na Festivalu turizma u Sarajevu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Hotel Dubrovnik dobitnih srebrene medalje na Festivalu turizma u Sarajevu – Na festivalu turizma, koji se održavao u Sarajevu od 24.10.-26.10.2018.godine, hotel Dubrovnik je osvojio srebrenu medalju na Međunarodnom kupu kuhara i poslastičara u kategoriji torte. Predstavili su se sa četiri torte, od kojih je jedna osvojila srebro, dok su ostale dvije ocijenjene sa srebrenom medaljom.

Za vrijeme trajanja sajma, na gala večeri za učesnike bilo je predstavljeno posuđe i autentični jelovnik koji se koristio 1897.godine prilikom svečane večere u Viječnici. Održana je i i stručna konferencija na temu „Gastronomija i razvoj turističke destinacije“ koja je okupila učesnike iz Slovenije, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine. Udruženje kuhara Bosne i Hercegovine i Klub ljubitelja palačinaka će zadnj idan Sajma pokušati oboriti Guinnessov rekord praveći 13 hiljada palačinaka.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno