Zabava

Horor „SIROČE – PRVO UBISTVO“ u kinima od 28. jula

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Veliko nam je zadovoljstvo da vam predstavimo novi film reditelja William Brent Bell „SIROČE – PRVO UBISTVO“ (ORPHAN: FIRST KILL), koji na redovni kino repertoar stiže u četvrtak 28. jula.

Fantastična gluma, uznemirujuća priča i atmosfera puna napetosti i straha oduševit će istinske ljubitelje horora. Ovaj film otkrit će nam koliko jezivi mogu biti postupci pomračenog uma, kao i koje su granice ljudske izdržljivosti.

O FILMU: Esterina zastrašujuća saga se nastavlja u ovom uzbudljivom uvodu u originalni i šokantni horor hit, SIROČE. Nakon što je organizovala briljantno bjekstvo iz estonske psihijatrijske ustanove, Ester putuje u Ameriku imitirajući nestalu kćerku bogate porodice. Ipak, dolazi do neočekivanog obrta koji stvara sukob sa majkom, koja će po svaku cijenu da zaštiti svoju porodicu od „djeteta” ubice.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno