Zabava

Horor „MI“, komedija „SKRIVENA PORUKA“ i avantura „MIA I BIJELI LAV“ na programu Multiplexa „Ekran“ Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NAJBOLJI HOROR FILM IKADA „MI“, KOMEDIJA „SKRIVENA PORUKA“ I AVANTURA „MIA I BIJELI LAV“ NOVI FILMOVI NA PROGRAMU MULTIPLEXA „EKRAN“ ZENICA

Multiplex „Ekran“ Zenica je za sljedeću filmsku sedmicu svojoj publici spremio itekako atraktivne nove filmske naslove, što je svakako dovoljan razlog da prve proljetne dane provedemo baš u kinu. Od četvrtka, 21. marta u dva termina dnevno počinju projekcije, kako kritika kaže, najboljeg horor filma ikada, filma „MI“, čiji je autor oskarovac Jordan Peele. Fanovi reditelja Davida Roberta Mitchella i njegovog filma To dolazi, napokon su dočekali njegov povratak u modernom neo noir kriminalističkom trileru s Andrewom Garfieldom u glavnoj ulozi. Film „Skrivena poruka“ će publika imati priliku gledati svaki dan od 20:30 sati. Film „Mia i bijeli lav“ je emotivna i topla priča o prijateljstvu i ljubavi između mlade djevojke i bijelog lava, snimana preko tri godine, a upoznaje nas sa njenim nevjerovatnim putovanjem kroz afričke savane kako bi svom najboljem prijatelju našla novi dom. Sve informacije kao i rasporede projekcija u Multiplexu „Ekran“ Zenica možete naći na stranici www.multiplexekran.ba, a ulaznice možete rezervisati na broj telefona 032 407 518, svaki dan poslije 16:00 sati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno