Rekreacija

HODAJ – Posljednji izlet projekta HODAJ odveo nas je na vedri Lisac u posjetu PD Tajan

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

HODAJ – Posljednji izlet projekta HODAJ odveo nas je na vedri Lisac u posjetu PD Tajan – Hiljadu je načina kako provesti nedjelju, ali smo sigurni da oni koji su se odlučili da je provedu na prvom ovogodišnjem izletu Udruženja VEDRO zajedno sa PD Tajan, da se nisu pokajali. Sa polaskom u 8h, u isčekivanju ture od 15 kilometara da ispuni srca 76 učesnika, krenuli smo u novu avanturu.

Koliko god je to nedjeljno jutro, koje nam je izazivalo sumnju, bilo hladno, toliko nam je sunce zajedno sa Liscem otvorilo vrata, primilo nas u zagrljaj. Osmijeh i zadovoljstvo na licima naših učesnika je ono što krasi naše kolone. I kako da te ne povuče taj magični krug prirode, zadovoljstva i uživanja. Nakon što smo došli do očaravajućeg pogleda sa releja spustili smo se do planinarskog doma koji nam je upotpunio dan sa čajem i veseljem svih učesnika kao i domaćina.

Dok smo se vraćali, bilo je divno gledati nasmiješena lica učesnika, na kojima je pisalo da su našli tračak nedjeljnog zadovoljstva. I to je bilo dovoljno.

VEDRO do sljedećeg izleta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno