Biznis

HLADNJAČA ORANGE PLUS d.o.o. Kiseljak – I OVE GODINE NAJBRŽE ISPLATILA KOOPERANTE PO NAJVIŠIM OTKUPNIM CIJENAMA

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

 Sa zadovoljstvom obavještavamo cijenjene kooperante u otkupnoj sezoni 2020 da je hladnjača ORANGE PLUS d.o.o. početkom oktobra 2020. godine isplatila svu količinu otkupljene maline, sorti: Miker, Vilamet i Polka, kao i PDV paušal kooperantima koji ostvaruju zakonsko pravo na ovu vrstu podsticaja.

Na ovaj način ORANGE PLUS d.o.o. ispunio je sve obaveze proizašle iz Ugovora o otkupu maline za 2020. godinu, te već petu godinu potvrdio da je sigurna i brza isplata po najvišim cijenama, kao i zaštita naših proizvođača maline primarni poslovni cilj kompanije.

Ovim putem pozivamo sve postojeće kooperante, kao i zainteresovane nove kooperante, sa područja opština: Kiseljak, Visoko, Busovača, Fojnica, Kreševo, Vitez, Novi Travnik, Travnik, Kakanj, Zenica, Olovo, Donji Vakuf, na potpisivanje ugovora o otkupu maline za 2021. godinu.

Našim kooperantima, proizvođačima maline, i u narednoj otkupnoj sezoni će biti  obezbjeđen organizovan otkup i ambalaža, sigurna isplata s najboljim cijenama i najbržom isplatom na tržištu, kao i besplatna stručna pomoć u procesu uzgoja maline. Našim kooperantima su obezbijeđena zastitna sredstva sa subvencijom 53% od strane hladnjače Orange plus.

Ugovori za sezonu 2021 se mogu potpisati svakog radnog dana u terminu od 8 – 16  časova, u prostorijama hladnjače ORANGE PLUS d.o.o., Dugo Polje 3/40, Brestovsko, Kiseljak.

Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona 030/ 335 – 019.

Uvjereni u nastavak uspješne poslovne saradnje, dosadašnjim kooperantima se zahvaljujemo na kvalitetno uzgojenoj malini i izuzetnoj saradnji i u ovoj godini a svim novim kooperantima želimo srdačnu dobrodošlicu u novu otkupnu sezonu.

Vaš siguran poslovni partner,  Orange Plus d.o.o Kiseljak



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno