Posuđeno

Hitna pomoć oboljeloj samohranoj majci

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Hitna pomoć oboljeloj samohranoj majci  – Volonterka H.O. “Dirhem” iz Zenice posjetila je samohranu majku Kesić Eldinu. Naime, Eldina boluje od teškog oblika raka koji metastazira. Ova hrabara majka živi u tuđem stanu, plaća kiriju i školuje dvoje djece. Iako je teško bolesna, vedrina i pozitiva isijava iz nje. Eldina se bori već niz godina s teškom bolešću, ali to nije nimalo utjecalo na lijep odgoj djece.

Prilikom naše posjete mlađi sin je bio uz majku, a stariji u školi, i dok smo pozvonili na vrata suretljivo je istrčao u pidžamici da pomogne da ponesemo paket. Ovom prilkom smo uručili prehrambeni paket Eldini i njenoj djeci u vrijednosti od 100 KM i još 100 KM u novcu.

Nadamo se da smo bar malo pomogli ovoj hrabroj ženi u njenoj teškoj borbi sa kojom se suočava svaki dan. Eldina se srdačno zahvalila svima i uputila dove Uzvišenom Allahu za sve koji su učestvovali u ovoj akciji. Donatorima i akvistima “Dirhema” posebne dove i zahvale upućuje ova samohrana majka.

Ovom prilikom se i mi zahvaljujemo donatorima i molimo Allaha da im podari svako dobro i bereket u zdravlju, imetku i njihovim porodicama.  (Dirhem.org)

Svi koji žele pomoći ovoj samohranih majki neka se jave na broj humanitarne organizacije Dirhem Tel:   +387 62 874 556


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno