Info

Hiljadu ramazanskih paketa za povratničke porodice širom BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Hiljadu ramazanskih paketa za povratničke porodice širom BiH – Rijaset  Islamske zajednice u Bosni I Hercegovini u saradnji sa BBI bankom i partnerima: Klasom, BBI Real Estateom i ostalim donatorima  pokrenuo je humanitarnu akciju podjele prehrambeno – higijenskih paketa za hiljadu povratničkih porodica širom Bosne i Hercegovine.

Ukupna vrijednost donacije iznosi 100.000 konvertibilnih maraka obezbjeđena od strane Rijaseta IZ i donatora te pojedinaca koji su izrazili želju da učestvuju u ovoj akciji.

Naime, riječ je o paketima bogatog sadržaja a razlog pokretanja akcije jeste unijeti radost u domove naših džematlija – povratnika u ovim mubarek danima.

Realizacija raspodjele  prehrambeno – higijenskih  paketa kreće u subotu, 09 . juna  2018. godine ispred  kompanije Klas u 8:00 sati.

Zbog eventualnih izmjena, o planu kretanja konvoja i predviđenih ruta, naknadno ćemo vas informisati.

preporod.com



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno