Zenica

Henna art – Slikanje kanom u Cabaret klubu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Henna art – “Slikanje kanom” – CABARET CLUB, brand By braća Petrović organizuje novu radionicu sa Zijadom Kurtodža-Vučak, uokviru “CABARET ART ROOMA” – Pozivamo Vas na još jednu zanimljivu radionicu i druženje.
Učesnice će se upoznati s metodama pripreme kane za slikanje, izrade pisaljke za crtanje, osnovama dizajna i oslikavanja, upotrebe glitter efekta i dekoracije.
Pored rada koje će oslikati individualno, svi učesnici imaju priliku da im se izradi Mehndi na rukama po želji. Mehndi je privremeno ukrašavanja kože kanom. Postoje mnoge varijacije  u Mehndi dizajnu kao što su arapski, indijski, pakistanski mehndi dizajn, a  žene obično biraju  kombinaciju  mehndi dizajn obrazaca.
Nakon prijave zainteresovane ćemo izvjestiti o tačnom vremenu realizacije. Sve informacije, kao i uplate kotizacije za učešće na telefon 032/246-246.
Vaš Cabaret Art Room!


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno