Biznis

HBO Max Stiže u Bosnu i Hercegovinu!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Od utorka, 8.3.2022. godine, u vaš HBO Premium paket stiže ekskluzivna streaming platforma HBO Max, umjesto dosadašnje HBO GO!

Već 45 dana nakon kino premijere, odnosno holivudske premijere, uz HBO Max blockbusteri su u vašem domu. Najpopularnije naslove svjetskih produkcija – Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network, Max Original i druge ekskluzivne sadržaje, od koji su neki u 4K rezoluciji, gledajte bilo gdje i bilo kad – na novoj video streaming platformi i aplikaciji HBO Max, gdje vas čeka još više naslova nego u HBO OD!

Vrhunsku zabavu koju su kreirale svjetske produkcije gledajte na do pet personalizovanih profila, uz mogućnost registrovanja neograničenog broja uređaja po pretplati, a na tri uređaja istovremeno i uz najkvalitetniji surround zvuk – Dolby Atmos!

Da li se HBO Max usluga dodatno naplaćuje?

HBO Max će od 8.3. biti sastavni dio HBO Premium paketa koji Vam je dostupan, bez dodatne naplate, odnosno po nepromijenjenoj cijeni.

Kako da aktivirate HBO Max ako već imate HBO GO aplikaciju?

Veoma lako. Nova HBO platforma HBO Max zamijeniti će postojeću HBO GO aplikaciju.
Svi korisnici koji su imali aktivan HBO GO, moći će od 8.3. da preuzmu HBO Max aplikaciju sa svog app store-a i uloguju se istim podacima kao za HBO GO.

Kako da aktivirate HBO Max ako prethodno niste aktivirali HBO GO?

Od 8.3. preuzmite aplikaciju HBO Max sa svog app store-a. Na portalu MojTelemach u okviru opcije Televizija, u sekciji HBO Max pronađite jedinstveni aktivacioni kod. Registrujte svoju HBO Max aplikaciju odabirom operatera Telemach i unosom koda sa MojTelemach portala. Popunite formular i završite registraciju.

Da li će aplikacija biti dostupna na EON Smart Boxu?

Da, HBO Max će biti dostupan od 8.3. i na EON Smart Box-u uz prethodno preuzimanje aplikacije sa Google Play Store-a.

Da li je i dalje dostupna HBO OD usluga?

Da. U okviru HBO Premium paketa dostupna su, kao i do sada, tri HBO i dva Cinemax TV kanala u HD rezoluciji, HBO OD i HBO Max, koji od 8.3. zamjenjuje HBO GO.

Za više informacija kliknite ovdje.

Možete nas kontaktirati i putem chat-a na website-u, društvenih mreža ili kontakt centra na 1360.

Vaš Telemach



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno