Biznis

Hasan Kajtezović posjetio Privrednu komoru ZDK

Podijeli ovu vijest:

Privredna komora Zeničko-dobojskog kantona u saradnji sa Kongresom Bošnjaka Sjeverne Amerike i Privrednom komorom Naples Florida iz Sjedinjenih Američkih Država, implementira Program „Novi lideri Zeničko-dobojskog kantona“. Ideja za saradnju je potakla od sličnog programa koji Privredna komora Naples iz Floride, SAD, uspješno organizira već više od 40 godina.

U cilju razmjene iskustava navedenih komora, tragom zajedničke saradnje, dana 27.05.2022. godine inicirana je i realizirana posjeta Privrednoj komori Zeničko-dobojskog kantona od strane predstavnika Kongresa Bošnjaka Sjeverne Amerike. Predsjednica Diana Babić sa svojim saradnicima Nedžadom Jusufhodžićem i Azrom Begagić ugostili su u prostorijama Privredne komore Zeničko-dobojskog kantona gdina Hasana Kajtezovića.

PROČITAJTE I:   Gdje BiH čuva rezerve novca i zlata, i koliko?

Na sastanku je razgovarano o benefitima programa”Novi lideri Zeničko-dobojskog kantona”za polaznike, jer je to posebno osmišljen program prepoznavanja i umrežavanja novih liderskih snaga na području Zeničko-dobojskog kantona, razmjeni iskustava između Privredne komore Zeničko-dobojskog kantona i Privredne komore Naples Florida, te je dogovoren nastavak saradnje.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010