Zabava

Haris Burina uganuo nogu uoči nastupa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Neposredno uoči večernjeg nastupa (srijeda, 9.9.) u Domu kulture u Novom Travniku poznati bosanskohercegovački glumac Haris Burina povrijedio je desnu nogu. Naime, obavljajući posljednje pripreme, tehničku i tonsku probu, Haris je, od silnog uzbuđenja obzirom da prvi put treba nastupiti pred publikom u Novom Travniku, uganuo desnu nogu.
„Zvuči nevjerovatno, ali zaista nikada nisam imao priliku igrati pred publikom u Novom Travniku. Upravo zbog toga sam se pripremao bolje i, moram biti iskren, imao tremu malo više nego inače. Vjerovatno je baš trema najveći razlog moje nepažnje i povrede. Bio sam i kod ljekara i prognoze su da ću, već za nekoliko dana, biti kao nov. Žao mi je što smo zbog moje povrede morali otkazati predstavu i evo, ovim putem se izvinjavam svojoj publici u Novom Travniku i obećavam da ću čim prije doći da ‘popravim’ stvar“ – izjavio je Haris Burina nakon ljekarskog pregleda.
Predstava koja je trebala biti izvedena u Domu kulture u Novom Travniku je odgođena, dok „zenički termin“ – kako kaže Haris – „stoji, ako mi doktor ne zabrani!“.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno