Ljudi

Haris Badžić

Haris Badžić
Haris Badžić
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Haris Badžić rođen je 1992. godine u Zenici i trenutno studira na Odsjeku za kulturalne studije pri Filozofskom fakultetu u Zenici.

Fotografijom se aktivno bavi 5 godina, kada je to preraslo u mnogo više od čistog hobija. Najviše ga zanima news fotografija koja je vjerovatno najdinamičnija i obuhvata veliku većinu svih drugih podtipova fotografije, jer fotoreporter mora biti brz, tačan i znati napraviti fotografije u različitim situacijama, pratiti sport ili proteste, napraviti portret ili landscape fotografiju.

U slobodno vrijeme voli fotografisati motive iz svakodnevnog života, radilo se tu o landscape fotografiji ili street fotografiji.

Trenutno sarađuje sa Anadolu Agency (AA) kao freelance fotoreporter. Tu je počeo da pravi najozbiljnije korake u svom dosadašnjem radu, od poplava, fotografisanja visokih dužnosnika ili velikih događaja, do sportskih manifestacija, migrantske krize kao i nekih izuzetno zanimljivih reportaža…

(zurnal.info)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno