Biznis

Happy hour u Edukativno-zabavnoj igraonici „4 kutka“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Happy hour u Edukativno-zabavnoj igraonici „4 kutka“ – Edukativno-zabavna igraonica „4 kutka“ je pokrenula akciju Happy hour, koja će trajati od 15.01. do 28.02. u terminima od 11:00h do 12:00h i od 16:00h do 17:00h.

Boravak djeteta u igraonici u ovom periodu iznosi 3,00 KM, dok je redovna cijena 5,00 KM. Djeca se u igraonici mogu zadržati neograničeno u toku trajanja radnog vremena. Važno je napomenuti da igraonica ne poslužuje obroke i ne organizuje popodnevni odmor djece. Igraonica je podijeljena u 4 kutka, od kojih su tri namijenjena za igru i edukaciju djece, dok je četvrti rezervisan za roditelje. U tom kutku roditelji mogu popiti neki od toplih napitaka, poslužiti se malom bibliotekom ili pročitati neki od časopisa.

Edukativno-zabavna igraonica „4 kutka“ je smještena u zgradi Akse na drugom spratu, u centru Zenice. Radno vrijeme igraonice je od 10:00h do 19:00h.

Više o igraonici možete saznati na njihovoj web stranici www.4kutka.com ili putem facebook-a www.fb.com/4kutka.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno